Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Falbor Industrial Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ulei vehicule comerciale ZF Ecofluid M
179 €
Brand
Camioane, Autocare, Autobuze
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Uleiul sintetic ZF Ecofluid M recomandat de fabricantul transmisiilor manuale si automatizate ZF pentru vehicule comerciale asigura un interval de schimb de 3 ani. Mai mult de atat, protectia impotriva uzurilor este marita semnificativ si susceptibilitatea pentru reparatii devine mult mai mica. Eficienta pe care o asigura uleiul sintetic ZF Ecofluid M, comparativ cu uleiurile minerale si semi- sintetice, consta in reducerea consumului de combustibil cu 1%. Acest lucru conduce la economii anuale semnificative.

Transmisiile vehiculelor comerciale moderne trebuie sa aiba o durata de functionare indelungata si sa asigure un maximum de eficienta si confort la schimbarea treptelor.

Uleiul folosit in transmisie joaca un rol extrem de important: uleiul cu pret mic nu asigura standardele optime si ceea ce economisesti cand il cumperi vei fi nevoit sa achiti multiplicat, pe reparatii, in anii urmatori.
Uleiurile dezvoltate de fabricantii de transmisii maresc in mod semnificativ intervalul de schimb si durata de viata a produsului.
Din Gura in Gura